Hooggeëerd publiek!

Header-jeugdzeverenTwee keer per jaar zetten de kids van Dun Birrekoal Den Durpsherd volledig op zijn kop tijdens het jeugdzeveren. Onder toeziend oog van de jeugdprins en zijn gevolg wordt een show vol buuts, dans en muziek opgevoerd. Daarnaast wordt ook gestreden om de jeugdslager van Dun Birrekoal.

Dit jaar staat in het teken van spectaculaire hoogstandjes van onze artiesten, acrobaten, clowns en dat alles in ons eigen Birrekoals circus!

En ik kan vast verklappen, zo vind je ze niet vaak meer! Circus Renz valt in het niet bij het zien van onze artiesten. Levensgevaarlijke acts en trucs die je nog nooit gezien hebt!

jeugdzeveren2013-2

Ook dit jaar zal de jeugdslager gekozen worden die de hele carnaval mee mag met onze Jeugdprinses en haar gevolg om het lied ten gehore te brengen! Deze slager zal gekozen worden door een heel deskundige jury!

Jeugdzeveren; dit mag en wil je niet missen!

jeugdzeveren2013De kaartjes om deze wervelende show mee te kunnen maken kosten 3 euro per stuk en liggen vanaf 1 januari 2014 voor je klaar, bij de volgende verkoopadressen:
Texaco van Zoggel
Mieke Wijgergangs
Jos van Boxtel Shell
Agri Bouwmarkt

Wij hopen op weer twee fantastische middagen en natuurlijk op een grote opkomst! Kom naar de tent  “den Durpsherd” op zondag 9  februari en zondag 16 februari !

 

Voor dit jaar zijn we klaar, alle artiesten compleet, maar zit je op de basisschool en wil je ook eens meedoen, dan kan dat. Geef je dan vast op bij

Kim van de Vorst: kimvanhelvoort@live.nl