Jara van Hedel

image-1Sommige wisten het al zeker, daar waar anderen nog twijfelde… Jeugdspringdinger, Jeugdraad of toch jezelf opgeven als Jeugdhoogheid… De inschrijvingen voor de Jeugd van Dun Blaouwun Beer stroomde binnen en natuurlijk zaten er ook dit jaar weer vier echte Jeugdhoogheden bij.

Op zondag 9 oktober werden de vier kandidaten aan elkaar voorgesteld tijdens een gezellig onderonsje in de Birrekoalse Bieb. Onze razende reporter was natuurlijk ook van de partij en stelde meteen een heleboel vragen, zodat iedereen deze vier zo snel mogelijk kan leren kennen.

In de komende weken zullen we ze, in willekeurige volgorde, aan jullie voorstellen!

We trappen af met Jara van Hedel!

jaraJara is 11 jaar jong en studeert aan de Theresiaschool in Berlicum. Ze zit in groep 8A en krijgt daar les van Juf Hetty en Juf Naomi. Als ze is uitgestudeerd zou ze graag kapster of politieagente willen worden, want iedereen moet veilig met een goed kapsel over straat kunnen!

Wanneer Jara niet op school zit, speelt ze graag met haar hond, een echt knuffeldier. Verder deinst ze niet terug voor een stevig potje tennis en een fantastisch spelletje korfbal. Het liefste doet ze dit alles met een goed stukje muziek uit de Top 40 op achtergrond.

Op de vraag waarom ze graag Hoogheid wil worden heeft ze een heel duidelijk antwoord: “Dan kan ik lekker overal mee naar toe!” En zeg nou zelf wie wil dat nou niet…!

Al met al een vlotte tante die zin heeft om dit feestje van heel dicht bij te maken!