Jeugdcommissie goes bunny!

De nestor van de jeugdcommissie laat hieronder zometeen, in het bijzijn van één van zijn lieftallige dames, de eerste contouren zien van wat een nieuw jeugdcommissietenue moet gaan worden. De testversie zal wellicht tijdens het BBBB ten doop worden gehouden. Spoedig daarna zal Addy van den Krommenacker worden aangezocht om het concept in een definitieve vorm te gieten.

Om de blaouwe gelederen niet al te zeer in verlegenheid te brengen, is na rijp beraad besloten nu alvast met een paar details naar buiten te treden. Een aantal spannende elementen zullen de modefanaten onder ons beslist niet ontgaan, zoals bijvoorbeeld de satijnen binnenkant van de oortjes die het geheel een frisse aanblik geven.

jeugdcie2

In de woorden van Maarten moet het nieuwe tenue ‘de jeugd op eigentijdse wijze gaan aanspreken met een duidelijke knipoog richting Carnival Brazil’: iets wat in de huidige hobbezakken niet of nauwelijks gebeurt. Uiteraard zal de kleurstelling nog aangepast moeten worden, waarbij het best wel eens zo zou kunnen zijn dat het bunnystaartje in blaouwe glitters uitgevoerd gaat worden met een ruw katoenen onderkantje ;-).

jeugdcie1

Maarten hoopt binnenkort ook de andere dames uit het ‘jeugdteam’ in z’n testomgeving te kunnen betrekken. Immers, zo’n bunnypakje ziet er bij een brunette toch nét weer anders uit dan bij een blondine. Om het geheel toekomstvast te maken wil Maarten de pakjes bovendien ook op de wat (grrrrmphh) jongere garde gaan uitproberen, vooral ook om de bunnyfactor van het staartje te testen.

Het instapmodel van het nieuwe bunnypakje zal waarschijnlijk circa 14,44 gaan kosten. Al naar gelang de noodzakelijke modificaties kan dit bedrag oplopen naar 24,44 of zelfs 44,44 voor een wat ‘rijper’ bunnypakje.

U zult begrijpen dat dit alles een extra investering vergt waarvoor de jeugdcommissie nieuwe structurele middelen zal moeten aanwenden. De penningmeester is hierover reeds benaderd en deze was in de woorden van Maarten ‘allerminst ontevreden’ over de plannen. Het zou kortom best wel eens breder uitgerold kunnen gaan worden binnen Dun Blaouwun Beer.

Punt van aandacht is wel of het uiteindelijk een unipakje wordt voor zowel dames als heren, of dat de mannelijke equivalent hier en daar wat andere accenten krijgt… Maarten verwacht dat in deze kwestie Addy een leidende rol op zich zal willen nemen.

Hebt u bij het zien van deze beelden zoiets van hé, daar heb ik wat mee…! Reageer dan even via Facebook van Dun Blaouwun Beer (https://www.facebook.com/dunblaouwunbeer) of via Twitter @dunblaouwunbeer met de hashtag #blaouwebunny.

Tot zover dit bericht.