Jeugdzeveren in Dun Birrekoal

IMG_2456 (Large)De jeugd van Dun Birrekoal heeft dit jaar weer mooie Jeugdzeverdursmiddagen neergezet, met dit jaar als thema ‘Unne Bonte Kermis’. Gedurende het middag vullende programma werd er door jong en oud volop genoten op de kermis in Den Durpsherd. Ook dit jaar lieten verschillende jeugdzeveraars weer van zich horen en lieten zij hun licht schijnen over gebeurtenissen in Dun Birrekoal. Naast nieuwe typetjes, konden ook oude bekenden zeker niet ontbreken!

Naast het zeveren was er ook volop dans en zang te bewonderen op de kermis! Zoals elk jaar werd er gestreden om de Jeugdslager van dit carnavalsseizoen. De kandidaten brachten hun slagers ten gehore en het publiek zong deze al snel enthousiast mee! Ook de meiden van Jazz Action hebben hun danspasjes laten zien, waarbij het publiek niet stil kon blijven zitten! Als afsluiting werd er op de nummers van Grease een geweldige eindshow neergezet. De jeugd heeft weer een mooi show neergezet, waarvan het publiek genoten heeft!

IMG_2434 (Large)Ook werd uit drie deelnemers de Jeugdslager van 2016 gekozen. Madeleine kwam als winnaar uit de bus en mag met het lied “Birrekoalse griep” de hele carnaval met Prinses Aukje en haar gevolg mee.

Bekijk hier de tekst van haar lied.

Bekijk hier de foto’s!

IMG_2370 (Large)