Kaartverkoop Zeverdursaovundun van start

Kaartverkoop Zeverdursaovundun in Dun Birrekoal van start

Zeveren dur Dik en Dun

BERLICUM – Het zeveren heeft dit jaar hetzelfde thema als het motto van Carnavalsstichting Dun Blaouwun Beer: Dur Dik en Dun. Carnaval valt vroeg dit jaar. Het Zeveren – de 45e editie alweer – gaat daaraan vooraf. Daarom starten we de kaartverkoop nu al, vanaf 8 december. Voor €9,- is een kaartje voor u. En dat staat garant voor een gezellige cabareteske carnavalsavond verzorgd door artiesten van eigen bodem.

De première-avond zal zijn op vrijdag 19 januari 2018. Net als voorgaande jaren is deze avond speciaal voor 60-plussers (aanvang 19:30 uur). Kaarten voor deze avond hebben een gereduceerde prijs van €3,- en zijn slechts op de avond zelf verkrijgbaar in den Durpsherd. Vooraf reserveren is niet mogelijk, dus zorg dat je er op tijd bent.

Daarna zijn er zeverdursaovundun op 20, 26 en 27 januari en 2 februari. De avonden beginnen om 20.00 uur, de zaal gaat om 19:30 uur open. De verkoopadressen zijn onveranderd: Boekhandel Mieke Wijgergangs, Shellpomp Jos van Boxtel, Agri Bouwmarkt en Texaco van Zoggel. We zien u graag bij één van de zeverdursaovundun!