Kaartverkoop Zeverdursaovundun van start

Kaartverkoop Zeverdursaovundun in Dun Birrekoal van start

Zeveren: een bonte kermis

zeveren (Large)BERLICUM – Heb je ook zo’n zin in een gezellige carnavalsavond aan het begin van het nieuwe jaar? Ben er dan snel bij want de kaartverkoop voor de zeverdursaovundun is start dinsdag 15 december. Carnavalsstichting Dun Blaouwun Beer organiseert de zeverdursaovundun voor de 44e keer op rij. Dit jaar met het thema “Zeveren – Een bonte kermis”.

Onvergetelijk

Dit seizoen zijn er vijf zeveraars die u met slappe klets en hilarische situaties ongetwijfeld veelvuldig aan het lachen zullen brengen! Naast een aantal bekende namen zoals Irma van Lanen, Marc Vissers, Jan van den Berg en Femke van der Burgt, is er dit keer vers bloed in de persoon van Peter Bok. Peter schrijft zijn tekst helemaal zelf en laat weten er gruwelijk veel zin in te hebben. Naast zeveraars zijn er ook weer diverse tussenacts: een dans van de Springdinger, een zangact van Joachim van Schijndel met zijn dochter Anouk, de slager van Wanne Klets en een komisch intermezzo van het nieuwe trio Annemiek van den Bosch, Yvonne de Laat en Helen Stokkermans. Alles bij elkaar meer dan voldoende ingrediënten voor een zeer afwisselende avond vol vermaak. Onder toeziend oog van Prins Hans IV, Adjudant André, de Raad van XI en de Hofkapel zullen het onvergetelijke avonden worden!

Let op: Gewijzigde data

In verband met het NK driebanden in Den Durpsherd is het schema van de zeverdursaovunden gewijzigd. We beginnen op 22 januari met de gratis première-avond voor 60-plussers (aanvang 19.30u). Reserveren is niet mogelijk. Zorg dus dat je op tijd bent. Daarna zijn er zeverdursaovunden op 23 januari, donderdag (ja, een donderdag!) 28 januari, 29 en 30 januari. De zeverdursaovunden zijn dus geconcentreerd in 2 weekend. Er is dus geen voorstelling op vrijdag in “het derde weekend”. De avonden beginnen om 20.00 uur, de zaal gaat om 19:30 uur open. Kaarten à 8,50 euro zijn te koop bij de bekende verkoopadressen: Boekhandel Mieke Wijgergans, Shellpomp Jos van Boxtel, Agri Bouwmarkt en Texaco van Zoggel.