Kaartverkoop Zeveren start

BERLICUM –Vanaf zaterdag 15 december liggen ze voor u klaar bij diverse verkoopadressen: de toegangskaarten voor de Zeverdursaovundun van Carnavalsstichting Dun Blaouwun Beer. Tijdens de 41e editie gaat het spoken in de Birrekoal. Hoe en wat, dat blijft nog even een verrassing. Maar u kunt er vanop aan dat de artiesten het zullen laten spoken in uw hoofd met al hun spitsvondige grappen en grollen. Zeveraars Hans de Laat, Petra van der Aa & Annemiek van de Bosch, Irma van Lanen, Jan van de Berg en Annelies Jennissen hebben een verrassende avond voor u in petto. Uiteraard worden hun zevers afgewisseld met tussenacts, zodat u getrakteerd wordt op een afwisselend en avondvullend programma.

De zeverdursaovundun zijn op 18, 19, 25 en 26 januari en 1 februari 2013 in den Durpsherd. Op 18 januari is de première-avond. Deze is gratis toegankelijk voor 60-plussers. De zaal zal opengaan om 19:00 uur en we starten om 19:30 uur. Reserveren is voor deze avond niet mogelijk, dus zorg dat u op tijd bent.

De overige avonden gaat de zaal om 19:30 uur open en starten we om 20:00 uur.

Kaarten à 8,50 euro zijn verkrijgbaar bij de voorverkoopadressen: Texaco van Zoggel, Agri Bouwmarkt, Boekhandel Mieke Wijgergangs of Shell tankstation Jos van Boxtel.

Foto: Bart Coolen