Kerstgroet van onze Jeugdhoogheden

Hoi Birrekoalers!

Vorige week hebben we weer een vergadering gehad met de jeugdcommissie.

We hebben uitleg gehad over de stand van zaken. Wij zijn dan misschien in jullie ogen nog maar snotneuzen (en dat klopt hoor) maar weten natuurlijk heel goed hoe het er voor staat als het om corona gaat. We krijgen zelftesten mee naar huis, kijken op school het jeugdjournaal en hebben een week eerder kerstvakantie gekregen. Dat is allemaal niet omdat het nu zo goed gaat met de corona in ons land.

Natuurlijk balen wij er ontzettend van dat er nog geen jeugdprinsenstrijd is geweest. Maar we snappen ook heel goed dat het echt niet kan! We vinden het heel belangrijk dat iedereen gezond kan blijven. En als dat in het ergste geval dan betekent dat er dit seizoen misschien geen jeugdprinsenstrijd komt, is dat echt heel erg rot maar we begrijpen het heel goed. Er zal dan vast een goede oplossing komen.

We vinden het voor de grote prins(es) en zijn of haar adjudant misschien wel veel vervelender. Iedereen van de Birrekoal weet dat wij de 4 jeugdhoogheden zijn, alleen de titel is nog niet bekend. Maar de grote prins(es) en zijn of haar adjudant is nog steeds geheim. Dat is vast niet leuk! Hou vol grote prins(es) en adjundant(e)! Wij blijven gewoon op jullie wachten!

Omdat we het belangrijk vinden er voor jullie te zijn, hebben we iets bedacht. Corona zal vast niet heel snel verdwijnen en dat is voor best veel mensen echt heel erg eng en vervelend! We willen jullie vragen ons te tippen als je iemand kent die een opkikkertje kan gebruiken. Wij gaan kaarten maken en koekjes bakken! We komen die dan persoonlijk afgeven bij degene die dat goed kan gebruiken. Uiteraard volledig volgens de coronamaatregelen. We zullen op de bezorg dag allemaal een zelftest doen, mondkapjes dragen en ruim anderhalve meter afstand houden.

Jullie zien wel: wij zijn heel goed in kijken wat er wel kan!

Lieve groetjes van Sofie, Mijntje, Maran en Hannah.