Update corona

Hallo Blaouw Birre en Birinne,

Naar aanleiding van de laatste persconferentie gaat het helaas nog steeds niet mogelijk zijn om het 11-11 bal en de Jeugdprinsenstrijd te organiseren. Natuurlijk blijven we hopen dat we bij de aankomende persconferentie langzaam wat meer ruimte gaan zien om onze activiteiten weer door te kunnen laten gaan, maar ook hier is nog niets zeker.

Daarom heeft het Bestuur van Dun Blaouwun Beer besloten om op de volgende bestuursvergadering op 10 januari een besluit te nemen over het komende seizoen. Tijdens dit besluit zullen er twee mogelijkheden zijn:

  1. De Corona-situatie is aanhoudend problematisch en we zien geen verbetering waardoor we, met pijn in ons hart, weer genoodzaakt zullen zijn om het hele Carnavalsseizoen 2021-2022 af te blazen. We zullen bij deze situatie dan moeten gaan nadenken over een alternatieve onthulling van de (Jeugd)hoogheden.
  2. Er is een verbetering in de Corona-situatie en hierdoor kunnen we nog vóór de Zeverdusaovonden de onthulling van onze nieuwe (Jeugd)hoogheden houden.

We hopen natuurlijk dat de Corona-situatie in het land weer verbeterd en dat we uiteindelijk, op wat voor manier dan ook, onze activiteiten weer kunnen organiseren. Blijf gezond, en hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur van Dun Blaouwun Beer