Koalstampers- dobbelloop 2017!

Berlicum – Op zaterdag 18 februari gaat de Koalstampersdobbelloop weer van start in de Gouden Leeuw. Iedereen kan gratis meedoen om lekker in de stemming te komen voor Carnaval. Het thema is dit jaar “Licht in Draf”. En dit jaar belooft een extra leuke editie te worden, mede omdat er ludiek vervoer is geregeld! Of je met Carnaval nou gaat skiën of helemaal uit je dak gaat, de Dobbelloop is dé uitgelezen kans om alvast een leuke carnavalsavond te hebben in de week voordat het echte feest losbarst!

De Dobbelloop is een kruising tussen levend ganzenbord en een kroegentocht. De dobbelsteen bepaalt naar welk café je gaat. En dit jaar wordt je vervoerd met paard en wagen! In elk café speel je een spel waarmee je punten kan winnen. Het team met de meeste punten wint de Dobbelloop. Dit jaar zijn er veel prijzen te winnen, want niet alleen het team met de meeste punten krijgt een prijs, ook het team met de minste punten, het team dat het best verlicht is en het team dat het leukst verkleed is in het thema “Licht in draf”!

Met medewerking van Herberg De Gouden Leeuw, Herberg De Prins, Café FF Ted, Tuincafé De Witte Zwaan, Pizzeria Buuf&Buuf en gemeenschapshuis Den Durpsherd wordt het weer een Dobbelloop om niet te vergeten. Je kan je met jouw team (minimaal 2 personen) op zaterdag 18 februari aanmelden in Herberg De Gouden Leeuw tussen 20.00u en 21.00u. Voor de veiligheid is het verplicht om verlichting te dragen. Kijk op www.koalstampers.nl voor meer informatie en zorg dat je erbij bent!