Lekker opwarmen voor carnaval!

Lekker opwarmen voor de carnaval: Zeveren dur Dik en Dun begint!

BERLICUM – Komend weekend begint het Zeveren dur Dik en Dun. De artiesten hebben flink geoefend en staan te trappelen om uw een fantastische avond te bezorgen. Dit jaar zijn alle zeveraars mannen. Peter Bok, René Pennings, Marc Vissers en Camiel Stokkermans kent u waarschijnlijk al van eerdere jaren. Ronnie Ruijs maakt dit jaar zijn debuut.

Met de 3Ka’s en de Springdinger staan er ook heel wat vrouwen op het podium. Gian van Doorn en Max van Dommelen zullen de winnende slager ten gehore brengen. Tijdens de avonden zullen de winnaars van like-en-win-actie (op facebook) bekend gemaakt worden aan het grote publiek en ter plekke het gewonnen VIP-arrangement in ontvangst nemen.

Al met al dus avonden waar u bij moet zijn. Het festijn begint om 20:00 uur. Hebt u onverhoopt nog geen kaartje? Voor zaterdag 20 januari en vrijdag 26 januari zijn nog kaarten à €9,- beschikbaar. Vrijdag 2 februari is zo goed als uitverkocht. Met een beetje geluk lukt het u om één van de laatste kaartjes bemachtigen. Zaterdag 27 januari is al helemaal uitverkocht. Verkoopadressen: Boekhandel Mieke Wijgergans, Shellpomp Jos van Boxtel, Agri Bouwmarkt en Texaco van Zoggel.

De première-avond (vrijdag 19 januari) is toegankelijk voor 60-plussers. Kaartjes zijn alleen op de avond zelf verkrijgbaar in den Durpsherd tegen een gereduceerd tarief van €3,-. Op deze avond starten we om 19:30 uur.