Leuke activiteiten tijdens carnaval!

Over een paar weken is het alweer zover: Carnaval!! Dat carnaval er dit jaar anders uit gaat zien is helaas een feit. Wegens de huidige corona-maatregelen is het niet mogelijk om activiteiten via een Livestream te organiseren. Dit weerhoudt ons natuurlijk niet om toch iets leuks op gepaste wijze te organiseren. Het is immers bijna carnaval, en dat kunnen en mogen we niet zomaar voorbij laten gaan.

Zaterdagavond: quizavond!!

Wie wordt de slimste beer van Dun Birrekoal? We gaan er zaterdag 13 februari 2021 achter komen. Om 11 voor 20.00 uur starten we met 4 leuke quizrondes waarin feitjes over carnaval, Birrekoal en muziek naar voren zullen komen. Deze avond zal live te volgen zijn via de Facebook van Dun Blaouwun Beer. Je hebt goeie zin, een laptop, natjes, droogjes en verkleedzin nodig.

En natuurlijk niet te vergeten: de finale van Dun Birrekoalse Masked Singer! Ben jij ook zo benieuwd wie de winnaar wordt? Deze avond ga je erachter komen. Kortom een avond voor carnaval en veel plezier waaraan iedereen kan meedoen.

De (virtuele) Optocht 2021 gaat door!!

Op carnavalszondag kunnen jullie altijd genieten van een prachtige Optocht door onze Birrekoal. Ook dit jaar zal dat het geval zijn, maar dan digitaal. Vele optochtdeelnemers zullen namelijk hun ingestuurde leukste act van de afgelopen jaren aan jullie laten zien. De video van deze digitale Optocht zal op zondag 14 februari 2021 om 13.11 uur, via de site van Dun Blaouwun Beer (https://dunblaouwunbeer.nl/) gepresenteerd worden. Zoals elk jaar mogen jullie, naast de stemming door de vakjury, weer je stem uitbrengen voor de publieksprijs. Daarvoor zal een poll op de site van Dun Blaouwun Beer geopend worden. We hopen natuurlijk dat veel Blaouw Birre en Birrinne hun stem gaan uitbrengen. Kortom, deze schitterende digitale Optocht mag je niet missen. Onder het genot van een drankje, lekker thuis genieten van een mooie Optocht.

We gaan er ondanks alles iets moois van maken en toch een beetje carnaval vieren!