Merel!

De vier gezellige kandidaatjes stellen we de aankomende tijd aan U voor. Of eigenlijk stellen zij zichzelf voor aan de hand van wat vragen die wij ze stelden.. Soms kort en bondig.. wel erg duidelijk.. Vergis U niet.. het zijn hele vrolijke en gezellige tantes. Kom dat zelf bekijken op 12 november in Den Durpsherd en geniet van een gezellige en spannende middag!

Zeg Merel, wie ben jij nou eigenlijk?
Ik ben Merel van Dongen, het zusje van eerdere jeugdhoogheden Teun en Wout. Sommigen kennen mij ook wel als Paardrij Muts.

Ook onze vlogger is bij Merel op bezoek geweest. Bekijk hieronder het filmpje!

Wat doe je zoal, waar ben je allemaal te vinden?
Ik zit heel vaak op de manege met mijn pony’s Maxi en Sunny. Of ik ben toneelspelen bij Nathalie van N-Spire. Ik vind het ook leuk om musically’s te maken met vriendinnen. En als ik met dat alles niet bezig ben vind ik het ook leuk om te tekenen.

Wat maakt jou zo’n leuke Prinses?
Nou, ik heb veel podiumervaring. Ik presenteer al een paar jaartjes het jeugdzeveren en treed vaak op op Birrkoal got’s Talent. Ik heb een duidelijke, harde (sorry pap) stem. En natuurlijk ben ik een spontane meid en ik kan het met iedereen vinden!!

Waar mogen we je ’s nachts voor wakker maken, en waarom?
Als dat überhaupt al lukt… eigenlijk alleen maar als we naar Disneyland Parijs gaan.

Wil je nog wat zeggen tegen de mensen?
Joh! Stem op mij. (euh… Merel.. tis een strijd geen verkiezing!!)
Oh.. dan wens ik jullie nu alvast een heel fijne carnaval. Ik zie jullie ook graag terug tijdens carnaval!!

Wat een gezellige tante. Heerlijk spontaan en vol met humor! Ze heeft een goede back-up thuis. Haar broertjes waren al jeugdhoogheid en ook vader Peter heeft de hoogste titel al gehaald. Vast en zeker zorgt ze voor goede secondanten die haar bij mogen staan. Misschien wel van de Theresiaschool waar ze in groep 7 zit. Veel succes Merel!!