Milan van Zoggel

image-1Sommige wisten het al zeker, daar waar anderen nog twijfelde… Jeugdspringdinger, Jeugdraad of toch jezelf opgeven als Jeugdhoogheid… De inschrijvingen voor de Jeugd van Dun Blaouwun Beer stroomde binnen en natuurlijk zaten er ook dit jaar weer vier echte Jeugdhoogheden bij.

Op zondag 9 oktober werden de vier kandidaten aan elkaar voorgesteld tijdens een gezellig onderonsje in de Birrekoalse Bieb. Onze razende reporter was natuurlijk ook van de partij en stelde meteen een heleboel vragen, zodat iedereen deze vier zo snel mogelijk kan leren kennen.

In de komende weken zullen we ze, in willekeurige volgorde, aan jullie voorstellen!

Na Jara is het nu de beurt aan Milan van Zoggel!

jongen-1Milan is elf lente’s jong en zit in groep 8 van de Herman Jozefschool in Middelrode. Juf Kristel en Juf Anke proberen deze klas met echte feestvierders telkens weer in toom te houden.

Milan is een echte ‘dance-liefhebber’. Voor een stevig stukje muziek van de beste DJ’s ter wereld mag je hem altijd wakker maken. Verder gaat hij graag naar de scouting.

Toen we aan hem vroegen wat hij later wil worden kregen we als antwoord: “Dat weet ik nog niet. Ik zal eerst maar eens Jeugdprins worden!” …Nou dat noemen we nog eens gedreven…!

Verder is Milan altijd gewoon lekker zichzelf en altijd in voor een feestje.

Nou Blaouw Birre en Birrinne volgens mij hebben we met deze Jeugdhoogheid in spé weer een fantastische kandidaat binnen gehaald.