Op zoek naar ‘blaouw bloed’

Dun Blaouwun Beer is op zoek naar jongeren tussen de 12 en de 18 met een ‘blaouw verleden’.

Denk jij – als oud-jeugdhoogheid, ex-jeugdspringding, voormalig lid van de jeugdraad of senior jeugdhofkapel’er – ook nog vaak met weemoed terug aan al die ‘rondjes’ in de bus, de frikandellen in de Hooghei en bovenal de gezellige feestjes in d’n Herd en al die andere Birrekoalse kroegen… Gaat jouw blaouw hartje ook sneller kloppen als 11-11 nadert… Staat met carnaval jouw agenda ook volledig ‘geblokt’, maar weet je niet precies waar je met al da blaouw gevoel naar toe moet (!). Nou… dan zijn wij op zoek naar jou en willen we je graag uitnodigen om samen met ons nog eens een rondje te gaan maken.wijzoekenjou

Want jij, als ‘big birreke of birrinneke’, bent als geen ander in staat om ons te vertellen wat jouw leeftijdgenoten zoal willen beleven met carnaval. Daarnaast zouden we het gruwelijk leuk vinden als jullie voortaan ook gewoon naar ‘onze’ feestjes komen (wat natuurlijk ook jullie feestjes zijn :-). Denk bijvoorbeeld maar eens aan het 11-11-bal en de sleuteloverdracht.

Eigenlijk willen we gewoon met jullie nieuwerwets gaan feesten en meer nog dan dat, dun Birrekoalse carnaval een jong-fris-tropischblaouw-smoeltje geven. Lijkt je dit iets (?). Denk er eens over na en heb ’t er over met je blaouwe vrienden en vriendinnen uit het – recente – verleden. Wie weet komen er mooie ideeën boven drijven.

Heb je interesse of wil je meer informatie, mail dan naar ingrid@boomhoeve.nl. en wie weet kunnen we met elkaar binnenkort een keer gezellig buurten over ónze Birrekoalse carnaval.