Roos!

De vier gezellige kandidaatjes stellen we de aankomende tijd aan U voor. Of eigenlijk stellen zij zichzelf voor aan de hand van wat vragen die wij ze stelden.. Soms kort en bondig.. wel erg duidelijk.. Vergis U niet.. het zijn hele vrolijke en gezellige tantes. Kom dat zelf bekijken op 12 november in Den Durpsherd en geniet van een gezellige en spannende middag!

Zeg Roos, wie ben jij nou eigenlijk?
Ik ben Roos, de dochter van Jan en Ingrid van den Boom. Het zusje van Lucie, Harm, Vallerie en Dominick. En die allemaal hebben wel iets met de jeugd van Dun Blaouwun Beer gedaan.

Ook onze vlogger is bij Roos op bezoek geweest. Bekijk hieronder het filmpje!

Wat doe je zoal, waar ben je allemaal te vinden?
Nou, op maandag speel ik badminton, nouja train ik. Op dinsdag en zaterdag speel ik hiervoor competitie. Op woensdag heb ik muziekles (trompet) en speel ik in de blazersband+ van de Harmonie TOG. En op zondag speel ik trompet bij de Jeugdhofkapel.

Wat maakt jou zo’n leuke Prinses?
Ik ben super gezellig en hou van feesten. En ik durf voor een publiek te staan.

Waar mogen we je ’s nachts voor wakker maken, en waarom?
Feesten met Dun Blaouwun Beer.. want dat is echt super gezellig.

Wil je nog wat zeggen tegen de mensen?
Geniet van de carnavaltijd want dat gaan wij zeker ook doen! Want wij zijn nu al een super leuk team!

Tja, weer zo’n dame die carnaval met de paplepel ingegoten heeft gekregen. Pa en ma die actief zijn in veel commissies waaronder de jeugdcommissie en broers en zussen die ook allemaal het Blaouwun Bloed hebben stromen. Ook met haar secondanten haalt ze Blaouwun ervaring in huis. Een goede voorbereiding is het halve werk zal ze wel denken.. Heeft ze dat op de Parel geleerd?? Ze zegt van wel.. Onze groep 8 is echt een slimme klas zegt ze.. Nou we gaan het zien!! Veel succes Roos!