Route kinderoptocht gewijzigd!

De route van de Kinderoptocht is dit jaar een klein beetje aangepast, zodat de route nog veiliger voor de kinderen is. De route ziet er dit jaar als volgt uit: We starten op de Driezeeg en gaan dan de Beatrixstraat in, vervolgens slaan we linksaf de Irenestraat in, dan rechts via de Emmastraat weer rechtsaf  de Wilhaminastraat in en dan weer linksaf de Beatrixstraat in, vervolgens links de Christinastraat in en daarna linksaf de Magrietstraat in, daarna rechts de Bernardstraat in, waarna we links de Molenstraat in gaan en dan op het kruispunt rechtsaf de Kennedystraat in gaan.

.
We gaan dan in de Kennedystraat rechts de Johannes XXIII straat in en via de Churchillstraat naar de Einsteinstraat waar we weer linksaf gaan de Kennedystraat in. Op het kruispunt Molenstraat-Wilhelminastraat gaan we weer rechts en op het eind links de parallelweg op, waar we ook begonnen zijn.

We hoeven dan niet op de doorgaande weg te komen en ook niet op dat smalle stukje (met geparkeerde auto’s) van de Julianastraat/Oranjeplein.