Kaartverkoop van start!

Kaartverkoop van start

Zeverdursaovunden op circustoernee!zeveren, zeverdursaovunden, dun blaouwun beer, birrekoal, berlicum, durpsherd

BERLICUM – Dames en heren, hoogeëerd publiek! Mogen wij u voorstellen aan het creme de la creme van het Birrekoals gezever. Acrobatische capriolen, spitsvondige teksten en opzwepende muziek! Dit alles kunt u meemaken tijdens de legendarische zeverdursaovunden in Dun Birrekoal!

U kunt het nieuwe jaar goed beginnen: Verwen uzelf met toegangskaarten voor de Zeverdursaovundun van Carnavalsstichting Dun Blaouwun Beer. De 42e editie heeft als thema: “Zeveren – ’t is één groot circus”. Vanaf zaterdag 4 januari liggen ze voor u klaar bij diverse verkoopadressen.

Het belooft opnieuw een groot spektakel te worden, dit keer zelfs met een acrobatische tussenact. Uiteraard zijn er ook andere tussenacts, met zang, dans en veel entertainment. Nieuwe gezichten en oude bekenden wisselen elkaar af. Maar de Zeverdursaovundun zouden de zeverdursaovundun niet zijn zonder onze zeveraars. Enkele vertrouwde gezichten: de doldwaze Irma van Lanen, opperzeveraarster Annelies Jennissen, de komische Jan van de Berg en het meesterlijke duo Petra van der Aa & Annemiek van de Bosch zullen u weer versteld doen staan van unieke en lachwekkende vondsten! Nieuweling dit jaar is Marc Vissers, maar voor velen binnen dun Birrekoal oude bekende. Als zeveraar maakt hij echter zijn debuut.

De zeverdursaovundun zijn op 7, 8, 14, 15 en 21 februari 2014 in Den Durpsherd. Op 7 februari is de première-avond. Deze is gratis toegankelijk voor 60-plussers. De zaal zal opengaan om 19:00 uur en we starten om 19:30 uur. Reserveren is voor deze avond niet mogelijk, dus zorg dat u op tijd bent. De overige avonden gaat de zaal om 19:30 uur open en starten we om 20:00 uur.

Kaarten à 8,50 euro zijn verkrijgbaar bij de voorverkoopadressen: Texaco van Zoggel, Agri Bouwmarkt, Boekhandel Mieke Wijgergangs of Shell tankstation Jos van Boxtel. (Foto: Bart Coolen).

zeveren2014low