Terug in de tijd met… Annemiek van den Bosch

In deze tijd, waarin we carnaval niet kunnen vieren zoals we dat zouden willen, is het des te belangrijker om herinneringen op te halen.

Zodat we niet vergeten hoe belangrijk carnaval in Dun Birrekoal voor ons allemaal is. Elke week vragen we een beer of beerin om ons mee te nemen naar een moment die in hun geheugen gegrift is.

Met deze week… Annemiek van den Bosch

Mijn eerste ervaring met carnaval sinds ik in Middelrode woonde was de Zeverdursaovund in 2000. Mijn buurvrouw Petra van der Aa had me meegenomen. We liepen de zaal uit en ik kreeg een onderscheiding van de Prins! Wist ik veel dat iedereen die kreeg…

We liepen naar buiten en zeiden tegen elkaar: daar zouden we ook wel aan mee willen doen. Niet wetende dat Petra dit vertelde tegen Jos van Boxtel. Dus een tijdje later kregen we bezoek van Jos. Zelf een typetje verzinnen en zelf tekst maken werd ons verteld. Oeps…

Uiteindelijk hebben we 15x samen gezeverd en alleen al tijdens de voorbereiding veel lol gehad!! Nu alweer een paar jaar met de Drie Ka’s… De sfeer met de artiesten onderling is supergezellig. Ieder jaar weer  is het zeveren voor mij de opmaat voor carnaval!