Terugblik van onze Hoogheden

Blaouw Birre en Birrinne,

Het avontuur wat begon met DE vraag “Wil je Prins van Dun Birrekoal worden?”, is helaas weer tot rust gekomen, maar we hebben nog efkus tot het volgende 11-11 bal.

Wat heb ik, samen met mijn Adjudant, al een gigantische mooie tijd gehad! Het was mooi om te zien hoe heel Dun Birrekoal “Be1” carnaval vierden. Toen wij 11 november ons motto bekend maakten, hadden wij nooit verwacht dat dit zo terecht zou komen bij iedereen! De samenhang tussen iedereen die we tegen kwamen was geweldig. Het maakte niet uit waar je vandaan kwam, alle kleuren hoorden er bij. We zijn een periode in gesprongen waar we nooit meer uit zouden willen klimmen. Zo mooi en prachtig. De activiteiten voor de carnaval, de vergaderingen, feestjes en nog veel meer bezigheden.

Dan begint de carnaval op vrijdag met de sleuteloverdracht. Wat een mooie avond was dat en een goed begin van een top carnaval. We hebben genoten van de vele activiteiten, waaronder ook weer een schitterende optocht op de zondag met prachtige wagens en loopgroepen, waar wij met z’n zessen boven op de prinsenwagen van hebben genoten. Met nog vele activiteiten tussendoor komen we uiteindelijk alweer op de dinsdag uit, wat uiteraard mooi afgesloten werd met het verbranden van d’n Beer!

Het is was ook schitterend om te zien dat er zoveel voor de jeugd werd georganiseerd bij Dun Durpsherd en bij Frappant! De jeugd heeft de toekomst en dat moeten we koesteren.
Nu is voor ons het nagenieten begonnen en dat gaan we zeker nog heel lang doen.

Dun Birrekoal BEDANKT!

Het was een schitterende carnaval en dat was dankzij jullie allemaal.

Prins Rob dun ûrste en Adjudant Roy