Thijmen Bijl

image-1Sommige wisten het al zeker, daar waar anderen nog twijfelde… Jeugdspringdinger, Jeugdraad of toch jezelf opgeven als Jeugdhoogheid… De inschrijvingen voor de Jeugd van Dun Blaouwun Beer stroomde binnen en natuurlijk zaten er ook dit jaar weer vier echte Jeugdhoogheden bij.

Op zondag 9 oktober werden de vier kandidaten aan elkaar voorgesteld tijdens een gezellig onderonsje in de Birrekoalse Bieb. Onze razende reporter was natuurlijk ook van de partij en stelde meteen een heleboel vragen, zodat iedereen deze vier zo snel mogelijk kan leren kennen.

In de komende weken zullen we ze, in willekeurige volgorde, aan jullie voorstellen!

De andere drie Jeugdhoogheden hebben jullie inmiddels leren kennen, maar last but not least stellen we ook graag Thijmen Bijl nog aan je voor!

jongen-2Thijmen is tien jaar en op de Theresiaschool, daar leert hij het allemaal. Meneer Piet is de hele dag bezig om deze ervaren Zeveraar in toom te houden… Want als praten een vak was, dan zou deze jongeman stinkend rijk worden!

Bij BMC kunnen ze al niet meer zonder hem. Thijmen keept als eerste doelman bij de E1, een echte selectiespeler dus. Naast voetballen is hij ook altijd in voor een potje tennis.

Toen we aan hem vroegen wat hij later wil worden kwam er ineens een hele waslijst tevoorschijn! Profvoetballer, proftennisser, hondenverzorger, kok, maar de opvallendste was toch wel cabaretier.

Met een opa die vroeger een eigen café had en de vlotte babbel die hij op het Zeverdurs-podium al heeft laten horen is deze vierde kandidaat er helemaal klaar voor om op zondag 13 november, om 14.11 uur, de strijd aan te gaan om de titel Jeugdprins/Jeugdprinses van Dun Blaouwun Beer!