Uitleg aanwijzingen Hoogheden

1 Welkom DAMES en heren..

Prins Jan presenteert op lokaal 7 en Adjudant Roy presenteert meerdere activiteiten.

2 Het hoofd al jarenlang in goede handen!!

Verwijst naar de jarenlange begeleiding van Jeugdhoogheden (hoofd van de jeugd) door Ingrid en naar het helpen met kapsels voor de Jeugdspringdinger, zeveraars bij het Jeugdzeveren door Bianca.

3 Mieke raapt een appel op..

Mieke verwijst naar Wijgergangs, familietak van de Prins en Adjudant. Oprapen van een appel verwijst naar het spreekwoord: De appel valt niet ver van de boom en verwijst naar Prins Jan zijn achternaam. Dochter Roos ging ook voor de titel Jeugdprinses.

4 Blaouw verbind, leeft, organiseert en geniet!!

Verwijst naar belangrijke speerpunten van alle 4, verwijst naar het Blaouwe bloed en de eerste letters vanaf verbind zijn VLOG, een van de adjudant zijn zaken van het afgelopen jaar.

5 Ervaring met het roer.

Aan het roer staan is sturen of besturen. Zowel de beide hoogheden en hun Blaouw Vrouwkes hebben hier ruime ervaring mee in diverse besturen van clubkes en Dun Blaouwun Beer.

6 Alleen het hoogste van het land telt..al is het einde in zicht.

Prins Jan is/was Groothertog van het Hertogdom der bijna Prinsen en Adjudanten, de hoogste en officieuze titel van de klets. Voor Dun Birrekoal is het Prinsenschap de hoogste titel van het land. Met de titels Prins en Adjudant komt direct een einde aan het Lidmaatschap bij het Hertogdom.

7 Bij de plaatselijke zit veel ruis op de lijn.

Verwijst naar BMC, de club waar de kinderen van beide hoogheden voetballen of voetbalden. Zelf heeft de Prins er gespeeld en beiden hebben of geven er nu training. De ruis verwijst naar de kunstgrasmat waar Prins Jan als grasspecialist en beide als echte
grasmatliefhebbers moeite mee hebben.

8 Via deze weg al vele hoogheden afgeleverd.

Zowel de Werststeeg en het Dorpsveld hebben al meerdere hoogheden grootgebracht. Het Hertogdom levert alle hoogheden…

9 Het is bij de beesten af.

De Blaouw vrouwkes hebben beide dierennamen als meisjesnaam. Ingrid Wolf en Bianca van Leeuwen.

10 Hoe onnozel en ongelukkig kun je zijn.

Adjudant Roy is op 28 december, onnozele kinderen dag, geboren, Prins Jan op 13 februari, het ongeluksgetal. Regelmatig dus ook op vrijdag de 13e jarig..