Veur de leste keer.. + AANWIJZINGEN !!

Veur de leste keer.. Goed gemutst mi de meziek vurop.

Nadat we vorige week onze Jeugdhoogheden vroegen om stil te staan het bij voorbij gevlogen carnavalsseizoen, geven we deze week onze Hoogheden de mogelijkheid om terug te blikken op het seizoen: Vorig jaar kermis werd tijdens de braderie het thema goed gemutst gekozen. Diep in het geheim kenden wij toen al ons motto mi de meziek vurop. We waren volop in voorbereiding naar het 11-11 bal toe aan het werken waar bij de vraag of ons motto, samen met dit thema opgepikt zou worden door onze carnaval vierende Birrekoal.

Nu is het eind oktober en staan we, meer dan een jaar later, op het punt om onze regeringsperiode af te sluiten. Terugkijkend en vooral nagenietend kunnen wij viertjes zeggen dat wij vanaf het eerste moment op het 11-11 bal tot nu toe goed gemutst mi de meziek vurop zijn gegaan. Dun Birrekoal is met ons opgetrokken en heeft heel goed begrepen wat wij met ons motto uit wilden stralen. Van alle kanten zijn wij verrast door kleine, grote en hele grote activiteiten, waar voor wij iedereen ontzettend willen bedanken. Het Hoogheid zijn krijgt hier door echt meerwaarde en zal door ons als een dankbare herinnering worden meegedragen.

Mi de meziek vurop blijven we altijd gaan. Goed gemutst blijven we in ieder geval tot het moment dat wij op 11-11 onze steek voor de laatste keer af moeten zetten. Op dat moment zullen we zeker een brok in onze keel moeten wegslikken. Het is nu nog niet het moment om houdoe te zeggen, want we hebben nog een paar weken te gaan.

Graag zien we jullie nog zo vaak als mogelijk en zeker de leste keer tijdens het 11-11 bal als Prins Peer II en Adjudant Nol, samen mi ons blaouw vrouwkes Anja en Annie. Ook deze week voorzien we u graag weer van nieuwe aanwijzingen die ons zullen leiden naar de identiteit van onze nieuwe Hoogheden:

 

  • Mieke raapt een appel op..

  •  Blaouw verbind, leeft, organiseert en geniet!!

  •  Ervaring met het roer.