Zeveren 2015!

Kaartverkoop Zeverdursaovundun in Dun Birrekoal van start

Irma-kleinBERLICUM – Verheugt u zich ook op een gezellige carnavalsavond aan het begin van het nieuwe jaar? Ben er dan snel bij want de kaartverkoop voor de zeverdursaovundun start dit jaar op zaterdag 27 december. Carnavalsstichting Dun Blaouwun Beer organiseert de zeverdursaovundun voor de 43e keer op rij. Dit jaar met het thema “Zeveren – Blaouw van de kou”. En toch: u zult het zeker warm krijgen van deze voorstelling.

Terug van weggeweest

Voor u zullen een aantal oud-gedienden optreden: Petra van der Aa & Annemiek van de Bosch zijn weer als duo van de partij. Ook nemen Irma van Lanen, Jan van den Berg en Marc Vissers weer plaats achter de buutstoel. En terug van weggeweest: Femke van der Burgt en Anja van den Broek.

Naast zeveraars zijn er ook weer diverse tussenacts. Een dansact van een bijna geheel nieuwe groep Spingdinger en een zangact van Joachim van Schijndel met zijn dochter Anouk. De Hoogheden hebben zich dit jaar laten vervangen door twee getalenteerde dames van Olling Dol: Cassie van der Camp en Aafke van der Sangen. Zij nemen een zeer verassende act voor hun rekening!

Alles bij elkaar meer dan voldoende ingrediënten voor een zeer afwisselende avond vol vermaak.

Carnaval is vroeg dit jaar, waardoor de première-avond van het zeveren al op 23 januari is. Deze avond is gratis toegankelijk voor 60-plussers, de voorstelling start om 19:30 uur (zaal open 19:00 uur). Reserveren is niet mogelijk. Zorg dus dat u op tijd bent.

De overige vier avonden zijn op 24, 30 en 31 januari en 6 februari. Aanvang is dan 20:00 uur, de zaal gaat om 19:30 uur open. Kaarten à 8,50 euro zijn te koop bij de bekende verkoopadressen: Boekhandel Mieke Wijgergangs, Shellpomp Jos van Boxtel, Agri Bouwmarkt en Texaco van Zoggel.
zeveren1-1