Zilveren Petje: Nol van Iersel

sleuteloverdracht026

Zilveren Petje 2015

Gullie zult wel denken, de raad is het hele seizoen met 11 man aanwezig geweest en nu stoan ze doar me 2, mar de rest van de Raad is opzoek naar eventuele nieuwe Raadsleden.

Maar we staon hier natuurlijk om ons zilveren Petje uit te reiken. Het zilveren petje wordt uitgereikt aan de personen die voor ons als Raad veul betekenen. Dus niet alleen aan oud Raadsleden maar ook in het verleden aan vrouwen en misschien in de toekomst ook weer.

Wat me brengt tot de verrassende uitslag van de enquête die door de Blauwe klem werd gehouden tijdens de zeverdursavonden. We hebben alleen dit seizoen nog geen kans gezien, ondanks een vrouwelijke aanmelding, om een gemixte raad te vormen. Wie weet volgend jaor wij zijn er klaar voor.

Één van de dingen die de Blauwe klem gere ziet is bij de clubkes al naor veure gekome. De voorzitters zorgen er toch mar mooi veur da alles gladjes verloopt binnen hun clubkes, Zodat hun leden het MEE kunnen Maken en erbij Kunnen zijn. Zo zorgen de bestuursleden ervoor dat binnen Dun Blaouwun Beer alles bijna gladjes verloopt.

Gevraagd of ongevraagd draagt de Raad XI daar hun steentje aanbij. Naast onze adviezen aan het bestuur zouden wij graag van hen willen weten met welke hand we nu eigenlijk moeten joekelen ?

AFIJN,

We zijn hier nie gekomen om te buurten maar om ons zilveren petje uit te reiken.

Dit jaor gaat het zilveren petje naar een persoon die veul voor ons betekent en die ons steunt waar nodig

Iemand die ons een warm hart toedraagt en waar wij profijt van hebben

Die altijd in is voor ludieke acties

Een persoon die met veul enthousiasme een dubbele functie is aan gegaan en dan toch nog steeds tijd voor ons heeft.

Het zilveren Petje 2015 wordt daarom uitgereikt aan

Nol van Iersel