Dansgroep Jong Aouw Blaouw

Een groepje meisjes heeft vorig jaar zo veel plezier beleefd aan het carnavallen met Dun Blaouwun Beer, dat ze dit jaar besloten hebben om een leuk dansgroepje op te richten en op deze manier hopen zij dat zij dit jaar weer een leuke carnaval samen te beleven. Noa, Tess, Elin, Elise en Jente willen zich graag voorstellen.

Noa Verhoeven:
Hallo blauw birre en birrinne! Ik ben Noa en ik mag al voor het 3e jaar mee met Dun Blaouwun Beer! Eerst als Springdinger, toen Hoogheid en nu in een super gezellige dansgroep! Ik weet zeker dat het dit jaar weer een super leuk feest word met z’n allen! Zie jullie dan!

Tess vd Sangen:
Hoi ik ben Tess, 12 jaar, maar jullie zullen mij nog wel kennen van vorig jaar als prinses Tess! Super fijn dat ik nu mee mag doen met deze dansgroep, want carnaval is een geweldig feest. We gaan er een leuke carnaval van maken!!

Elin van Bebber:
Hoi, ik ben Elin, ik ben 12 jaar, ja hoor ik doe wéér mee met carnaval. Wat wordt het weer een feest! Al 3 jaar dansen met Dun Blaouwun Beer, nu als extra dansgroep. Ik heb er zin in, vooral in het dansen, feesten en dat soort dingen. Carnaval is gewoon het feest van het jaar. Toedels👋🏻

Elise Koster:
Hoi, ik ben Elise Koster en ik ben 12. Carnaval is voor mij het leukste feest van het jaar want je bent met elkaar en je kunt jezelf zijn. Dit jaar zit ik bij de meiden van de showdans (Dit is een extra dansgroep). Sinds ik mee mag doen met Dun Blaouwun Beer doe ik al mee. Het eerste jaar in de jeugdraad van XI en het tweede jaar met de springdinger en dan nu met de showdans. Maak er een mooie carnaval van!

Jente Reimes:
Ik ben Jente en ik ben 12 jaar oud. Ik houd erg van dansen en een feestje. Daarom kwam ik ook bij de Springdinger. Nu is het mijn 2e jaar, maar nu bij een extra groep. Ik heb erg veel zin in de optredens en het carnavallen!