Feestavond waar het dak vanaf gaat

KOM VAN DAT DAK AF! Wie kent dat nummer niet?! In de roemruchte Rock- & Rolljaren zestig en zeventig stond deze klassieker van zanger Peter Koelewijn al bovenaan in de jaaroverzichten. Vorige maand nog stond het nummer opnieuw op nummer 1 in de Sterren-Top100. De Brabantse zanger zal zijn opwachting maken tijdens de feestavond op 10 september ter gelegenheid van het 44 jarig bestaan van Dun Blaouwun Beer.

Feestmuziek met You & Me
Om de feestvreugde verder te vergroten, zijn er tijdens de oergezellige feestavond nog meer optredens gepland. Om 20.00 uur opent de band “You en Me” de feestavond. Deze 6-koppige formatie speelt gezellige nummers van Andre Hazes, Jan Smit en Rene Froger, maar ook stevige muziek van U2, Robbie Williams en The Eagles. Kortom een band die voor iedereen iets in huis heeft! Later op de avond zal de band nog een tweede keer optreden.

Losgaan met duo Helemaal Hollands
Met de muziek van Carlo & Leo, beter bekend als het duo Helemaal Hollands zal het geen probleem zijn om de feestavond van Dun Blaouwun Beer tot een kookpunt te brengen. Met hun gezellige meezingers wordt dit een feest van herkenning!
De feestavond van Dun Blaouwun Beer begint om 20.00u en is net zoals de rest van het weekend gratis toegankelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.