Koalstampers- dobbelloop 2018!

Berlicum – Op zaterdag 3 februari gaat de Koalstampersdobbelloop weer van start in de Gouden Leeuw. Iedereen kan gratis meedoen om lekker in de stemming te komen voor Carnaval. Het thema is dit jaar “Wij sporen niet”. En ook dit jaar belooft een unieke editie te worden! Of je met Carnaval nou gaat skiën of helemaal uit je dak gaat, de Dobbelloop is dé uitgelezen kans om alvast een leuke carnavalsavond te hebben in de week voordat het echte feest losbarst!

De Dobbelloop is een kruising tussen levend ganzenbord en een kroegentocht. De dobbelsteen bepaalt naar welk café je gaat. En ook dit jaar hebben we weer uniek vervoer geregeld! In elk café speel je een spel waarmee je punten kan winnen. Het team met de meeste punten wint de Dobbelloop. Dit jaar zijn er veel prijzen te winnen, want niet alleen het team met de meeste punten krijgt een prijs, maar ook het team dat het best verlicht is en het team dat het leukst verkleed is in het thema “Wij sporen niet”!

Met medewerking van Herberg De Gouden Leeuw, Herberg De Prins, café FF Ted, café De Witte Zwaan, café D’n Buurman, eetpaleis ‘t Vosje en gemeenschapshuis Den Durpsherd wordt het een Dobbelloop om niet te vergeten. Als klap op de vuurpijl zijn er op twee verschillende locaties op de route bonusspellen te spelen, waar je extra punten mee kan scoren!

Download hier uw eerste bonuspunt!

Heb je altijd al eens mee willen doen met de Dobbelloop, maar is het er nog nooit van gekomen? Stel dan nu je team samen en ga ervoor! Je kan je met jouw team (minimaal 2 personen) op zaterdag 3 februari tussen 20.00u en 21.00u aanmelden in Herberg De Gouden Leeuw. Als je jouw team vóór 20.30u inschrijft, krijg je bonuspunten! Voor de veiligheid is het verplicht om verlichting te dragen. Kijk op www.koalstampers.nl voor meer informatie en zorg dat je erbij bent!